AI-generert bilde.

Bruk maler i Word og PowerPoint

Etter overgangen til den nye Microsoft Office, har mange savnet muligheten til å bruke organisasjonens egne maler i Word og PowerPoint. Dette har tidligere vært mulig, men malene på tvers ar organisasjonene i Indigo-samarbeidet har da blitt blandet i mal-oversikten. Vi har nå en ny løsning for dette, og vi kan legge maler tilgjengelig fordelt på «mapper».

Hvor finner jeg malene vi har fått distribuert?

Word: Word-maler er foreløpig kun tilgjengelig på skrivebordsversjonen av Word.

PowerPoint: PowerPoint-maler er tilgjengelig både i skrivebordsversjonen og online-versjonen av PowerPoint.

Bildene under viser hvordan du finner malene i Word.

Illustrasjon

Når du åpner Word på din PC, vil du se en oversikt over dokument-maler under «ny». For å finne din organisasjons maler, trykker du på «Flere maler» (1).

Illustrasjon

Du vil nå få opp en oversikt over Office sine egne maler. Trykk på «Indigo IKT» (2), og velg deretter mappen for din organisasjon (3). I dette eksempelet bruker vi Hamar kommune.

Finner du ikke din organisasjon i oversikten, har vi ikke lagt ut noen maler for dere. Se da neste avsnitt i denne artikkelen for å få informasjon om hvordan du kan gå frem for å få tilgjengeliggjort maler.

Hvordan får jeg distribuert organisasjonens maler?

Du kan enkelt opprette en sak i Selvbetjeningsportalen hvis du ønsker å få organisasjonens maler til å blir distribuert.